Topservice voor álle merken bij Eurorepar Oudenbosch
Foto: Mark de Rooij

Topservice voor álle merken bij Eurorepar Oudenbosch

  Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH - De vertrouwde service blijven bieden en tegen een scherpe prijs klanten met álle merken en typen auto’s van dienst kunnen zijn, dat was de wens van autobedrijf Van Beek uit Oudenbosch. Het autobedrijf is al sinds 1965 officieel merkdealer van Citroën, maar sinds kort heeft Van Beek zich daarnaast aangesloten bij Eurorepar Car Service. Bij Eurorepar Oudenbosch kan de klant terecht met ieder merk auto, voor een zeer scherp tarief, maar ook een met persoonlijke benadering.


Eurorepar Car Service

Eurorepar is een multimerken netwerk voor reparatie en onderhoud aan alle merken auto’s met meer dan 5000 vestigingen door heel Europa. Het netwerk is een initiatief van PSA, de autogroep waar onder andere Citroën, Peugeot en Opel onder vallen. Eurorepar vestigingen hebben toegang tot het uitgebreide en scherp geprijsde assortiment aan onderdelen van Eurorepar Car Service.

De technici beschikken daarnaast over internationale kennis en documentatie van alle merken en modellen auto’s. Hierdoor kunnen zij dus echt aan alle auto’s de service bieden die nodig is. Adriaan Wagemakers van Eurorepar Oudenbosch zegt daarover: “Doordat er in de omgeving van Oudenbosch nauwelijks nog merkdealers zijn, kunnen we met Eurorepar ook klanten van andere automerken goed van dienst zijn.”

Een ander voordeel van Eurorepar is de mobiliteitspas die elke Eurorepar klant bij onderhoud kan aanschaffen. Naast de 24 uurs mobiliteitsservice kan de klant zijn vloeistoffen gedurende het jaar gratis laten bijvullen.

Uitmuntende service

Wat bij Eurorepar Oudenbosch altijd voorop staat is de uitmuntende service. “Wij vinden persoonlijke service en dicht bij de klant staan erg belangrijk binnen het bedrijf”, zegt Wagemakers. Bij Eurorepar Oudenbosch is ‘goede service’ niet zomaar een lege belofte. Moederbedrijf Citroën Van Beek is namelijk al jaren op rij uitgeroepen tot beste Citroën dealer van Nederland op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid en die kwaliteit ziet de klant natuurlijk ook terug bij Eurorepar.

Eurorepar Oudenbosch biedt alles voor uw auto

Of uw auto nu een jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig heeft, een nieuwe APK of als de banden aan vervanging toe zijn: breng hem eens langs bij Eurorepar Oudenbosch aan de Bosschendijk 195. Door de scherpe prijzen, de goede service en de gemoedelijke sfeer weten wij zeker dat u graag bij Eurorepar Oudenbosch terug komt.

Eurorepar Oudenbosch - Bosschendijk 195 - 4731 DD Oudenbosch - Telefoon: 0165-224126 - https://euroreparoudenbosch.nl/

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>