<p>Nieuwe exploitant Silver Palace Heng Suen.</p>

Nieuwe exploitant Silver Palace Heng Suen.

(Foto: Johan Wagenmakers)

Heerlijk eten kan weer bij Silver Palace

  Bedrijvig Nieuws

HOEVEN -  Na twee jaar gesloten te zijn geweest is Aziatisch specialiteitenrestaurant Silver Palace weer open. “We zijn rustig en stilzwijgend open gegaan,” zegt nieuwe exploitant Heng Suen (33), die er een Japans tintje aan toegevoegd heeft.        


DOOR JOHAN WAGENMAKERS

“Silver Palace was 30 jaar een begrip, daar wil ik graag op verder gaan. ‘Chinees’ hoort wel een beetje bij het Nederlandse plaatje, maar met wok- en sushigerechten wil ik er ook een Japans gedeelte bij introduceren,” legt hij verder uit. Heng Suen is geboren in het Chinese Guangzhou. “Mijn vader wilde naar Nederland toe en heeft samen met mijn moeder in Utrecht een snackbar geopend. Van jongs af aan hielp ik mee.”
Na het behalen van zijn HBO-diploma ging Heng in een eigen zaak wok- en sushigerechten verkopen. “Ik was destijds de eerste sushizaak in Utrecht die ging bezorgen.” Nadat Heng nog een zaak in Nieuwegein en Zeist erbij had genomen, werd het hem uiteindelijk te veel. De zaak in Utrecht ging naar zijn ouders en de andere twee werden verkocht, waarna hij vijf jaar als croupier in het Holland Casino in Breda heeft gewerkt. “Omdat ik een eigen restaurant wilde openen, solliciteerde ik echter voor een baan in de bediening, maar dat liep even wat anders,” lacht hij.
Een eigen restaurant bleef zijn droom en Silver Palace kwam in beeld.
“De eigenaresse is een nicht van mijn moeder.” Bewust is Heng op een rustige manier opengegaan. “Het personeel moest aan elkaar en aan alles wennen. Nu zijn we er klaar voor om de dingen te doen die we wilden”.
Als openingsactie is er een sushibuffet voor slechts 20 euro per persoon.
“Men kan dan onbeperkt eten en genieten van allerlei sushi, salades en teppanyaki, dat zijn gerechten van een Japanse grillplaat. Er zijn veel wok-restaurants in de buurt maar wij focussen ons op service en kwaliteit. Van ossehaaspuntjes tot een lekkere zalm.”

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/halderberge&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief