Afbeelding
Foto: Bristol

Schoenen- en kledingzaak Bristol heropent filiaal in Oudenbosch

Door: Peter Houtepen Economie

OUDENBOSCH - Schoenen- en kledingzaak Bristol heropende woensdag 57 van de 108 filialen in Nederland met aangepaste openingstijden en aangescherpte maatregelen. Ook de vestiging in Oudenbosch aan de Wagenhoek gaat opnieuw open tussen 12.00 en 17.00 uur.

De afgelopen weken zijn de noodzakelijke aanpassingen in de winkels gedaan, waardoor Bristol de veiligheid en gezondheid van klanten en medewerkers bewaakt.

Hygiëne

Bristol volgt de maatregelen vanuit de overheid. Zo zijn er extra hygiënemaatregelen doorgevoerd voor medewerkers, worden de richtlijnen bij de ingang van de winkel door een medewerker aan de klant uitgelegd en zijn de paskamers gesloten.

Veilige werkomgeving

"Door de maatregelen die wij hebben genomen in de filialen, kunnen wij op een verantwoorde manier openblijven voor onze Nederlandse klanten en voor een veilige werkomgeving voor onze medewerkers zorgen. We hebben bewust een selectie gemaakt van filialen die in de periferie en dorpen liggen om te heropenen, zodat we niet stimuleren om naar stadscentra te komen. Overigens vragen wij onze klanten om zoveel mogelijk online te winkelen en alleen naar onze filialen te komen voor noodzakelijke producten," legt Elise Vanaudenhove, CEO bij Bristol uit.

Topprioriteit

Het familiebedrijf heeft de intentie om de komende weken meer winkels te openen, maar dat hangt nauw samen met de ontwikkelingen die elkaar snel opvolgen in Nederland. De maatregelen zijn topprioriteit bij Bristol en er wordt elke dag met grote voorzichtigheid gekeken wat er wel en niet mogelijk is.
 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief