Afbeelding
Foto: Guido van der Kroef

Bromfietser uit Oudenbosch rijdt met GHB maar zonder rijbewijs in Roosendaal

Door: Guus Arnouts Politie

OUDENBOSCH - De politie heeft gisterenmiddag een 34-jarige bromfietser uit Oudenbosch op de Kalsdonksestraat in Roosendaal aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs. Na nadere inspectie bleek hij ook een fles GHB en speed bij zich te hebben. 

Aanvankelijk wilde de agenten de man controleren omdat hij met een te hoge snelheid over de Kalsdonksestraat reed. Hij bleek geen rijbewijs bij zich te hebben, maar slechts een ID-kaart. Tijdens het gesprek merkten agenten echter dat de man uiterlijke kenmerken vertoonden van drugsgebruik, aldus de politie.

GHB
De man ontkende in eerste instantie drugs te hebben gebruikt of bij zich te hebben. Bij nadere inspectie bleek de man al vaker aangehouden te zijn in drugsgerelateerde zaken. De man moest de buddyseat van zijn brommer openen. Hier troffen de agenten een fles GHB aan en na verder zoeken bleek de man ook een zakje speed bij zich te hebben. 

Aanhouding
De man is hierop aangehouden en naar het bureau gebracht. Hij heeft een verklaring afgelegd en kon gaan; maar de zaak zal aan de hand van het proces-verbaal van de politie vermoedelijk een staartje krijgen. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief