Politie zoekt specifieke getuigen van dodelijk ongeval Oud Gastel

  Politie

OUD GASTEL - De politie is nog op zoek naar specifieke getuigen van het ongeval in Oud Gastel waarbij zaterdag een 71-jarige man uit Kruisland om het leven kwam. 


Het ongeval vond plaats op de Bolweg nadat een trekker met aanhanger, geladen met suikerbieten, kantelde. Het slachtoffer reed de trekker tegemoet, maar kon deze niet meer ontwijken. De brandweer haalde het slachtoffer uit de auto, maar hulpverleners konden niets meer voor de man doen. Hij overleed ter plaatse.

Er hebben zich al getuigen gemeld, maar de politie is nog op zoek naar twee fietsers die door de vallende of schuivende lading uit de aanhanger zijn geraakt. Datzelfde geldt voor getuigen die de trekker met aanhanger even voor het ongeval gebeurde hebben zien rijden.

Bellen kan met het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of appen met 06-1220 7006. Bij contact graag het registratienummer van deze zaak vermelden. Dat is 2018-271229. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief