Foto: Christian Traets

Overval supermarkt in Oud Gastel bij Bureau Brabant

  Politie

OUD GASTEL - Het opsporingsprogramma Bureau Brabant bij Omroep Brabant laat op maandag 3 december beelden zien van twee van de drie daders van de gewapende overval die op zaterdag 15 september plaatsvond bij supermarkt Dirk van den Broek op de Markt in Oud Gastel. 


De overval vond die zaterdag plaats rond 17.45 uur. Een getuige zag twee jongens de winkel inlopen terwijl een derde jongen buiten bleef staan. De drie jongens droegen gezichtsbedekking en hadden een capuchon op.

Het tweetal binnen liep naar de kassière achter de servicebalie. Een van hen tikte op de deksel van de kassalade, maar de kassière week achteruit. Daarop pakte een van de daders een aansteker uit het aanstekerrek, om er daarna met de andere jongen en de gast die buiten op de wacht stond er vandoor te gaan.

Getuigen hebben het drietal vervolgens weg zien rennen via de Mgr. Meeuwissenstraat, langs het kerkhof in de richting van de Provinciale weg.

Bureau Brabant laat in de uitzending van 3 december beelden zien van de twee overvallers in de winkel. De eerste uitzending is om 18.00 uur. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief