Foto: Politie
FOTO'S

Opsporing Verzocht toont compositietekening van dader ernstig misdrijf Oudenbosch

  Politie

OUDENBOSCH - Het tv-programma Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond een compositietekening getoond van de dader van het ernstige geweldsmisdrijf dat op donderdagmiddag 21 maart plaatsvond in een woning in Oudenbosch.


Ook liet het programma de auto zien waarmee de man zich verplaatste. Het betreft vermoedelijk een witte Audi A1, mogelijk met een Belgisch of ander buitenlands kenteken. Opvallend aan de auto zijn de wit/zwarte zijspiegels en de velgen. 

Op donderdag 21 maart belde de man aan bij een woning in Oudenbosch, waar een jonge vrouw op dat moment alleen thuis was. Deze man wist zich met een truc de woning in te praten, waarna hij vervolgens binnen een ernstig misdrijf pleegde. Uiteindelijk is de dader vertrokken, waarna het slachtoffer via een buurtbewoner kort na 13.00 uur alarm sloeg. De dader is een goed Nederlands sprekende licht getinte man met een wat gezet postuur.

Tijdens de uitzending kwamen twee tips binnen. Bij de vorige keer dat in het tv-programma aandacht aan deze zaak werd besteed, waren er vijf tips binnengekomen. Bekijk hieronder het item van dinsdag uit Opsporing Verzocht terug: 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief