Foto: Shutterstock

Jongen rijdt zonder rijbewijs rond op scooter

  Politie

HOEVEN - Op de Sint Bernardusstraat in Hoeven heeft de politie maandag rond 17.10 uur een 17-jarige jongen uit Fijnaart aangehouden na een controle van de scooter waarop hij reed.


De scooter was voorzien van mogelijk een gestolen kentekenplaat en de jongeman was niet in het bezit van een rijbewijs voor het besturen van een dergelijk vervoermiddel. Daarnaast was hij bij de controle in het bezit van een ploertendoder en had hij een gebruikershoeveelheid hennep bij zich.

De jongen uit Fijnaart werd daarop samen met de scooter en alle toebehoren overgebracht naar het politiebureau, waar hij is gehoord. Na het afleggen van een verklaring mocht hij weer naar huis. De scooter en de ploertendoder zijn in beslag genomen door de politie en worden onderzocht. De politie maakt proces-verbaal tegen de jongen op voor alle strafbare feiten. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief