Foto: Rijnhout Media

Gewonden bij frontale botsing in Hoeven

  Politie

HOEVEN/BOSSCHENHOOFD - Twee automobilisten zijn zaterdagavond gewond geraakt na een ongeval op de Bovendonksestraat. Een man uit Fijnaart gaf ter plaatse toe gedronken te hebben.


Omstreeks 21.00 uur vond het ongeval plaats. Twee auto's waren frontaal op elkaar gebotst. In eerste instantie leek het te gaan om een aanrijding met enkel materiële schade, maar twee automobilisten moesten naar het ziekenhuis voor controle. 

Beide auto's reden elkaar tegemoet op de Bovendonksestraat. Een van de auto's raakte op de verkeerde weghelft en een aanrijding was het gevolg. De twee bestuurders, een man van 36 uit Fijnaart en een man van 25 uit Bosschenhoofd, zijn naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek.

De man uit Fijnaart gaf bij de ter plaatse gekomen agenten meteen aan dat hij had gedronken. Omdat hij naar het ziekenhuis gebracht werd kon hij geen blaastest op straat meer doen. Een arts heeft in het ziekenhuis bloed van hem afgenomen. Dit wordt naar het NFI gestuurd zodat het daar verder onderzocht kan worden. Als de uitslag bekend is dan volgen mogelijk sancties.

Beide auto's zijn weggesleept door een takelbedrijf.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>