Foto: Creative Commons

Beschonken bestuurder ramt auto's en weigert blaastest in Oudenbosch

  Politie

OUDENBOSCH - Een 50-jarige beschonken bestuurder uit Oudenbosch kan binnenkort een proces-verbaal verwachten. Hij reed maandagavond namelijk tegen twee auto's aan en weigerde vervolgens een blaastest te doen.


Omstreeks 21.15 uur ontving de politie een melding van een aanrijding in de Molenstraat. Hier zou een automobilist twee auto's hebben geraakt. Deze raakten beschadigd. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen zij een beschadigde auto net over de spooroverweg staan. De bestuurder van de auto betrof een 50-jarige man uit Oudenbosch. Hij was zichtbaar onder invloed van alcohol.

De bestuurder van de auto waar hij tegenaan was gebotst verklaarde dat de man ineens op de verkeerde weghelft reed en dat een aanrijding niet meer voorkomen kon worden. Later meldde zich nog een ander slachtoffer. Bij hem was zijn auto op het Jaagpad beschadigd.

De verdachte weigerde een blaastest te doen. De man was ook niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Omdat zijn auto niet meer kon rijden is deze weggesleept door een takelbedrijf. Tegen de 50-jarige man wordt proces-verbaal opgemaakt.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>