Foto:

Jongen uit Oudenbosch (15) opgepakt voor bedreiging met pistool

  Politie

OUDENBOSCH - Drie jongens, onder wie een 15-jarige inwoner van Oudenbosch, hebben dinsdagavond in Klundert een jongeman bedreigd met een pistool. Korte tijd later werd het drietal door de politie opgepakt.


De bedreiging vond rond 21.45 uur plaats. Een jongeman (19) uit Groesbeek had op de Mauritsweg in Klundert afgesproken om een scooter te kopen. Plotseling werd hij door de drie jongens met een vuurwapen bedreigd. Het drietal had bivakmutsen op en wilden het slachtoffer vermoedelijk beroven. Kort daarna sloegen ze zonder buit te voet op de vlucht. De man uit Groesbeek raakte niet gewond.

Een vrouw zag even later op de Zevenbergseweg de drie jongens lopen. De vrouw belde onmiddellijk de politie, waarna ze konden worden aangehouden. Naast de 15-jarige jongen uit Oudenbosch, gaat het om een eveneens 15-jarige jongen uit Roosendaal en een 17-jarige jongen uit Zevenbergen. 

Het drietal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast en worden woensdag verhoord.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>