Foto: Politie

Man verstopt in sloot Hoeven na aanrijding Sint Willebrord

  Politie

HOEVEN - De politie heeft gisteravond een verdachte uit een sloot in Hoeven geplukt. De politie was naar hem op zoek een aanrijding in Sint Willebrord en vond de man verstopt in de sloot. 


De man, een 30-jarige man uit Sint Willebrord, zou dinsdagavond ruzie hebben gehad in Sint Willebrord. Na dit incident zou de man een voetganger opzettelijk hebben aangereden. De verdachte is met zijn auto doorgereden en liet het slachtoffer, 25-jarige Roosendaler, gewond achter. 

Na een zoektocht van de politie werd de betrokken auto aangetroffen in Hoeven. De verdachte bleek zich in een nabijgelegen sloot verstopt te hebben. Hij is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. De man weigerde daar mee te werken aan het laten afnemen van bloed en speeksel. Hij is voor verder onderzoek ingesloten. Het slachtoffer is voor behandeling aan zijn verwondingen meegenomen naar het ziekenhuis.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief