Logo internetbode.nl/halderberge

Roan Konings wederom op het podium

  Sport en Vereniging


HALDERBERGE -
Roan konings haalde wederom het hoogste schavot, deze keer in Werkendam. Een mooie nieuwe wedstrijd die op de wielerkalender voor de jeugd staat.

Het was een leuke ronde en er werd weer hard gereden om alles uit elkaar te rijden. Wederom vele pogingen van diverse renners om er vandoor te gaan ook Roan deed een aantal pogingen om er vandoor te gaan, maar alle renners werden teruggepakt. Dus het werd een sprint voor het peloton met 18 renners. Daar kwam Roan Konings als eerste over de meet.

Uitslagen

Afgelopen weken heeft Roan ook gereden Philipinne een heuse klassieker stond daar op het programma. Over 6 kasseistroken in het Zeeuwse land, daar haalde hij een mooie 2 e plaats. Ook reed Roan een wedstrijd in Steenbergen daar had hij na een aantal ronden last van zijn versnellingen, hij kon niet schakelen en moest op 1 verzet rijden. Maar na een aantal ronden herstelde zich het op onverklaarbare wijze en kon hij weer schakelen. Ook daar werd het weer een mooie sprint en eindigde Roan op de 1e plaats.

Lees ook<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief