Logo internetbode.nl/halderberge

Karate Do San op Internationaal Amsterdam Cup

  Sport en Vereniging


OUD GASTEL - Zondag 16 april stond de eerste Internationaal Amsterdam Karate Cup 2017 op de agenda. Karate Do San was hier actief met drie deelnemers. Voor allemaal de eerste keer op een Internationaal groot toernooi.

Indy Engelsma (Etten-Leur) kwam als eerste in actie op dit mooie toernooi. In een sterk deelnemersveld kwam Indy helaas niet verder dan de eerste ronde en verloor haar partij met 2-0. Haar tegenstandster verloor de volgende ronde helaas waardoor Indy ook geen herkansing kreeg. Met weer een mooie ervaring rijker kijken we uit naar de volgende wedstrijd!

Tim Helmons (Oud Gastel) kwam in actie in een categorie van maar liefst 35 deelnemers. De eerste partij begon Tim wat voorzichtig en kwam op 0-1 achterstand, maar herpakte zich gelukkig snel en wist deze partij af te sluiten met een 4-1 overwinning. De volgende partij ging een stuk moeizamer. Tim wist de Franse karateka nog wel onder druk te zetten en wat straffen te forceren, maar dit was net niet genoeg voor de overwinning. Een nipt verlies van 3-1, maar een hoop geleerd en een super ervaring rijker. Ook Tim z'n avontuur eindigde hier omdat de volgend ronde zijn tegenstander die partij verloor en daardoor geen herkansingsronde mocht doen.

Timothy de Wild (Rucphen) had de eerste ronde een bye en trof vervolgens een sterke Duitse deelnemer die helaas net te sterk was. Timothy scoorde wel een paar mooie puntjes, maar helaas werd dit maar door 1 van de 4 hoekscheidsrechters gezien. Met 4-0 moest Timothy zijn meerdere herkennen en was het afwachten of er nog een herkansing kwam. Gelukkig haalde deze Duitse karateka de finale en mocht Timothy de herkansingsronde in. Ook dit was een mooie actieve partij, maar scoorde de Belgische tegenstander op het laatste moment nog net het beslissende punt en was ook voor Timothy het toernooi over.

Alle deelnemers enorm bedankt voor jullie inzet en ook al hebben we deze keer geen prijzen, jullie mogen trots op jullie zelf zijn! Ook alle aanwezige ouders, familie, vrienden bedankt voor jullie support .

Agenda

13 mei, 15e open West Brabantse, Roosendaal舲; 28 mei 10e Rotterdam cup - Rotterdam.

Inlichtingen:舲 www.karatedosan.nl 06-24222772.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief