Logo internetbode.nl/halderberge

Springfield blijft op koers voor de titel

  Sport en Vereniging


HOEVEN - Springfield speelde afgelopen zondag de altijd moeilijke uitwedstrijd in Knegsel tegen Fortuna. Ondanks het gemis van enkele vaste basisspelers werd met goede moed begonnen aan de wedstrijd.

Al snel bleek dat het teamspel het overwicht bracht naar de groep uit Hoeven. Vooral de dames lieten een zeer sterk spel zien waardoor het gemis van enkele basis heren werd gecompenseerd. Vooral Virgie van Overveld was in goede doen en met haar totale score van zes doelpunten had zij een groot aandeel in de mooie overwinning (8-16) die het team mee terug bracht naar Hoeven. Door deze overwinning blijft het team uit Hoeven bovenaan in de 4e klasse en is dus op koers voor promotie naar de 3e klasse.

Voorlopig is er even een korte pauze door alle feestdagen en meivakantie en is de eerst volgende wedstrijd weer op 6 mei wanneer men thuis speelt tegen Attila uit Eindhoven.

Ook het 2e team bracht de overwinning mee terug uit Dordrecht en doet ook mee voor de bovenste plaatsen. Bij de jeugd was er de eerste overwinning van de aller kleinsten (F1). Leuk als je de eerste wedstrijd in je 'carrière' wint.

Uitslagen 15 en 16 april

Fortuna 1-Springfield 1 8-16

Movado 4-Springfield 2 8-17

Juliana A2-Springfield A1 14-9

OJC B2-Springfield B1 7-6

Oranje Wit B5-Springfield B2 3-5

Springfield C1-VIOS C1 2-4

Springfield D1-Juliana D3 4-4

Springfield E1-Keep Fit E2 11-3

Emergo E1-Springfield E2 12-3

Springfield E3-Terda E1 11-6

Juliana F3-Springfield F1 1-5<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief