Logo internetbode.nl/halderberge

Kampioenen bij jeugd Springfield

  Sport en Vereniging


HOEVEN - Afgelopen weekend was het laatste speelweekend in de zaal voor de korfballers uit Hoeven. Alleen de jeugdteams kwamen nog in actie en boekten over het algemeen mooie uitslagen.

Het A1 team werd met een overwinning van 14-3 kampioen en daar zijn complimenten voor op hun plaats. Het A-team is toch de 'opstap' naar de senioren en dan is een kampioenschap een mooi vooruitzicht voor de komende jaren. Het D1 team was al eerder kampioen geworden. Vooral ook bij de jongste categorie (E-teams) is er dit seizoen veel vooruitgang geboekt. Waar voorgaande seizoenen nog veel werd verloren kan men nu terug zien met twee E-teams die beiden op een tweede plaats zijn geëindigd. Zowaar een mooi resultaat van de begeleiders van alle E-junioren. Men verlaat deze week de zaal en er gaat weer gespeeld worden op het veld. De aanvang van de veldcompetitie is op 1-2 april.

Uitslagen 18 en 19 maart

Springfield A1-Gemini A2 14-3

ADO B2-Springfield B1 4-6

Springfield B2-TOGO B1 3-11

Springfield C1-ELKV C2 5-2

DSO E4-Springfield E1 10-6

Springfield E2-Oranje Wit E8 7-7

Springfield E3-Albatros E8 5-4<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief