Logo internetbode.nl/halderberge

Feestelijk Nieuwjaar bij TennisClub Bosschenhoofd

  Sport en Vereniging


BOSSCHENHOOFD - Woensdag 4 januari hadden de leden van TCB gelegenheid elkaar een goed en sportief Nieuwjaar te wensen in het clubhuis aan de Pastoor van Breugelstraat. Voorzien van een glas met sprankelende inhoud en een nog warme oliebol luisterden de ca. 50 aanwezigen naar de Nieuwjaarsspeech van de voorzitter, Theo Steehouwer.

Hij memoreerde het achter ons liggende jubileumjaar en de diverse activiteiten op sportief- en ander gebied. Een speciale dank ging uit naar de vele vrijwilligers die de nodige uren aan de club hebben besteed. Daarna gaf de voorzitter een korte blik in de toekomst. Een belangrijk onderwerp, naast uiteraard het tennissen, is het in stand houden en uitbreiden van het ledenbestand. Theo deed daarbij een oproep aan alle leden zich daarvoor mede in te spannen. Vervolgens deelde hij mee dat een werkgroep zich buigt over de huidige en de mogelijk toekomstige huisvesting. Tijdens de ALV zal daar nog op worden teruggekomen.

Tot slot hief de voorzitter het glas om met alle aanwezigen te toasten op het nieuwe jaar; dit werd ontvangen met een hartgrondig "hè hè, eindelijk", want de bubbels waren inmiddels bijna verdwenen.

Hierna werd van de gelegenheid gebruik gemaakt met elkaar bij te praten over de afgelopen feestdagen onder het genot van een hapje en een drankje. Al met al een goed begin van 2017 bij TCB.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief