Logo internetbode.nl/halderberge

Victoria’03 op trainingskamp in Barcelona

  Sport en Vereniging


OUDENBOSCH - Na terugkeer uit Spanje waren er uitsluitend positieve geluiden te horen over de trainingsstage van de selectie in Barcelona. Hoe kan het ook anders.....?

Terwijl de selectiespelers en staf van Victoria'03 hun activiteiten onder een heerlijk zonnetje en een temperatuur van 15 graden afwerkten, moesten de thuisblijvers een aanval van Koning Winter toestaan. In Barcelona werd er een heel gevarieerd programma afgewerkt, waarbij zowel het sportieve als het culturele gedeelte aan bod kwamen.

In de nacht van 2 op 3 januari vertrok het gezelschap vanaf het parkeerterrein tegenover het gemeentehuis naar Schiphol, waar om 07.00 uur vertrokken werd naar Barcelona. De eerste activiteit, na aankomst in Barcelona, was het bezoeken van de openbare training van de selectie van de roemruchte club uit Barcelona. Na afloop van de training reisden de selectie en staf met de metro naar het hotel, dat zo'n 100 meter van het strand gelegen was.

's Middags werd er tijd vrijgemaakt om een lange wandeling over het strand te maken en een deel van Barcelona beter te bekijken. Na het diner was er nog genoeg ruimte voor vrije tijd voor de hele groep, die daar dankbaar gebruik van maakte.

Op woensdagochtend stond om half negen de eerste strandtraining op het programma. Aansluitend maakte de selectie een trip naar het centrum van Barcelona, Las Ramblas, waar veel mooie indrukken opgedaan werden. In de namiddag werd er voor de eerste keer op het veld getraind van een van de amateurclubs van de stad. Op het 500 meter van het hotel gelegen complex, trainde de selectie ruim een uur. Na het diner was er voor de spelers de gelegenheid om de rest van de avond verder in te vullen.

Donderdag moesten de spelers weer vroeg op het appel verschijnen. De tweede strandtraining lonkte. Na terugkeer in het hotel, werd er gebruik gemaakt van het ontbijt, waarna er overlegd werd over de verdere invulling van de dag. Een deel van de selectie vertrok naar Camp Nou om het stadion te gaan bezichtigen. Een ander deel reisde af naar het centrum om met behulp van de 'hop on, hop off - bussen' alle bezienswaardigheden van Barcelona te bekijken.

Bij terugkeer werd er voor de tweede keer die dag getraind. Na afloop van de training reisde het hele gezelschap naar het centrum van Barcelona om gezamenlijk te gaan dineren. Tegen middernacht was de selectie weer terug bij het hotel. Aangezien om 05.00 uur het gezelschap bij het hotel opgehaald zou worden om te vetrekken naar de luchthaven van Barcelona, bleef er weinig tijd over een lange nachtrust.

Om 07.00 uur vertrok het vliegtuig van Vueling van het vliegveld van Barcelona naar Schiphol, waar om 09.15 geland werd.

Programma senioren

Zondag 15 januari

12.00 Roosendaal 2-Victoria'03 2

Programma jeugd

Zaterdag 14 januari

14.30 JO19-1-FC Bergen JO19-1 vr

12.00 JO17-1-Zeelandia Middelburg JO17-1 vr

12.30 Tholense Boys JO15-2-JO15-2 vr

10.30 JO15-3-Unitas'30 JO15-3 vr

12.30 JO13-1-Irene'58 JO13-1 vr

11.00 JO11-1-Groen Wit JO11-1 vr

11.00 JO9-2-Unitas'30 JO8-1

Voor meer informatie: www.vvvictoria03.nl<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief