Logo internetbode.nl/halderberge

Komende zomer open jeugdtoernooi + JRT*

  Sport en Vereniging


HOEVEN - Na drie succesvolle edities organiseert Tennisclub Pagnevaart komende zomer voor de vierde keer een open jeugdtoernooi en JRT* inclusief kamp.

Het Open Jeugdtoernooi + JRT* 2017 zal plaatsvinden in de week van 19 augustus t/m 26 augustus. Het toernooi staat open voor alle jeugd en in de JRT* onderdelen zijn er door de betere spelers punten voor de ranglijst te verdienen.

Activiteiten in 2017

Ook dit jaar zijn er weer een hoop activiteiten die gedurende de week plaats zullen vinden voor deelnemers en bezoekers van het toernooi. Zo is er de mogelijkheid om tijdens het toernooi te overnachten op het naastgelegen tentenkamp dat dag en nacht onder begeleiding staat. Deelnemers aan dit kamp kunnen rekenen op een uitgebreide verzorging van o.a. ontbijt, lunch en avondeten. Niemand hoeft zich tijdens het toernooi en kamp te vervelen; er zijn vele nevenactiviteiten en voor de echte fanaten is er de mogelijkheid om in de ochtend te trainen. Tennisscholen en verenigingen uit het land zijn uitgenodigd om deel te nemen, maar we hopen natuurlijk vooral ook veel van de eigen spelers van TC Pagnevaart en de andere Halderbergse tennisverenigingen aan het werk te kunnen zien. Tennissen uw kinderen graag? Schrijf deze week dan zeker in uw agenda.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief