Uitslagen Vice Versa ’51 van najaarscompetitie

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Dit weekend is de zevende ronde van de najaarscompetitie gespeeld. De jeugdteams waren vrij i.v.m. een toernooi in Tilburg. De seniorenteams speelden allemaal thuis.

Team 1 speelde tegen Irene 2. Het was een vlotte wedstrijd. Jacco Schoone won al zijn wedstrijden vrij gemakkelijk. Voor Edwin van de Kasteele en Koen Grimminck waren de tegenstanders te sterk, zij wonnen niets. Jacco en Koen verloren de dubbel in vier games met 10-12, 8-11, 13-11 en 8-11.

Team 2 ontving ODT Kanjers Uitzendb. 2. Er werd flink voor de punten gestreden met twee 5-gamers en vier 4-gamers. Joyce Mous, Rens Dam en Marco Beckers wonnen allen hun eerste wedstrijd. De dubbel van Joyce en Rens werd helaas verloren in de 5e game met 10-12. Joyce verloor daarna ook haar tweede wedstrijd. Toen waren er vier winstpartijen op rij. Rens Dam verloor tot slot zijn laatste wedstrijd in de vierde game met 10-12.

Team 3 speelde tegen Arnemuiden 3. Het leek er op dat Roel van Merode, Niek Mulders en Peter Salnicky de wedstrijd zouden winnen. Het drietal had steeds een voorsprong tot wel 5-2. Toen zette de tegenstander een eindsprint in; ze wonnen de laatste drie wedstrijden. Jammer genoeg nog een gelijkspel. De meeste wedstrijden werden in drie games beslist. Niek won 2 wedstrijden. Roel en Peter wonnen er ieder 1. Roel en Peter wonnen de dubbel.

Team 4 nam het op tegen Irene 5. René Mouwen en Emmy Suijkerbuijk verloren hun eerste wedstrijd. Martijn won zijn eerste wedstrijd en daarna werd de dubbel gewonnen door Emmy en René. Beiden wonnen toen hun tweede wedstrijd. Van de laatste vier wedstrijden werd er door onze spelers maar één wedstrijd meer gewonnen. Emmy won 2 wedstrijden en René en Martijn ieder 1.

Team 5 speelde tegen TCO '78 3 die ruim aan kop gaan in deze poule. Het zou een pittige wedstrijd kunnen worden. Rens Sitters liet zien dat hij dit niveau goed aankan; hij won al zijn wedstrijden. Voor Goos Loch en invalster Natascha Rops was het veel moeilijker. Zij verloren alles. Het lukte Goos Loch wel om er twee keer een vierde game uit te slepen. Natascha en Goos verloren de dubbel.

Team 6 nam het op tegen Tanaka 7, een kampioenskandidaat. Nellie Dekkers, Hanny Tousain en Jos Dekkers gaven zich echter niet zo maar gewonnen. Ze boden flink tegenspel. Er werden maar liefst drie 5-gamers en drie 4-gamers gespeeld. Nellie won haar laatste wedstrijd in 5 games met 12-10. Hanny verloor haar laatste wedstrijd in 5 games met 10-12.

Nellie won twee wedstrijden. Ze won weer eens van Stijn. Tegen deze speler is het de ene keer winnen en dan weer verliezen. Hanny won 1 wedstrijd en Jos niets. Hanny en Jos verloren de dubbel.

Uitslagen

Team 1-Irene 2 3-7

Team 2- ODT Kanjers Uitzendb. 2 7-3

Team 3-Arnemuiden 3 5-5

Team 4-Irene 5 5-5

Team 5-TCO '78 3 3-7

Team 6-Tanaka 7 3-7



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief