VV Hoeven verspeelt twee punten

HOEVEN - Hoeven moest naar FC Bergen die nog geen punt hadden gehaald dit seizoen. Het was een bar slechte wedstrijd van Hoeven, alhoewel Hoeven vanuit een vrije trap die genomen werd oor Robert Frerichs op 1-0 kwam.

De eerste helft verzuimde Hoeven de voorsprong uit te bouwen . Erwin Roks kreeg wel 3 opgelegde kansen. Het lukte hem en anderen niet de kansen te benutten. En dan gelden de al oude voetbalwetten. FC Bergen kreeg net voor rust nog de kans de gelijkmaker te maken maar ook hun spits verzuimde. Na rust was het weer en de wedstrijd slecht. Weinig om over te rapporteren. Het was FC Bergen dat de nonchalance van de Hoeven achterhoede afstrafte en met een schuiver van de binnenkant van de paal de gelijkmaker maakte. Met nog 20 minuten ging Hoeven meer druk zetten. maar het leidde tot niets. In blessuretijd kreeg de Hoevengoalie Bart de Bont nog rood toen hij een FC Bergen-speler onreglementair buiten de 16 meter tegen hield. De 15 jarige Steve Moss kwam in de goal. Hij hield de nul. Veel supporters van Hoeven reden zwaar teleurgesteld naar huis. Hoeven kan het volgende week goed maken door met inzet en overtuiging het thuisduel tegen Breskens aan te gaan. We rekenen op een ander Hoeven. Laat ons de koppositie behouden.