Drukke weken voor Les Fleurs

Sport en vereniging

STAMPERSGAT - De meiden van majorettevereniging Les Fleurs kunnen nu eindelijk aan hun welverdiende vakantie gaan genieten na een paar drukke weken.

25 juni traden de 2 wedstrijdgroepen en de leerlingengroep van les Fleurs op tijdens de Weelfeesten in Stampersgat. 5 juli werd door de vereniging een demonstratie-avond georganiseerd waarbij alle solisten, duo en groepen hun shows presenteerde. Enorm veel papa's, mama's, opa's, oma's en andere fans kwamen de meiden aanmoedigen. Na alle optredens werd miss majorette Bibi Laros nog even in het zonnetje gezet. Bibi is dit jaar 10 jaar lid van Les Fleurs en kreeg een mooi cadeautje namens de vereniging.

Zondag 9 juli traden de meiden in Etten Leur op tijdens de laatste wedstrijd voor de zomervakantie. Les Fleurs deed weer op veel onderdelen mee en behaalde mooie resultaten. De A- groep kwam na de promotie van vorige wedstrijd nu in de junior midden klasse uit. Hier zorgden de dames er gelijk voor dat ze in november er weer gewoon bij zijn op de Brabantse kampioenschappen. De B-groep was vorige wedstrijd nog stars of the day door enorm hoge punten. Deze wedstrijd deden ze er niet voor onder en behaalde ze in de jeugd 1 81,5 punt. De 12 meiden van de B-groep stralen helemaal met hun circusshow. Dankzij de clubkasactie van de Rabobank hebben we ontzettend mooie pakjes kunnen kopen, waardoor de meiden nu stralend op de vloer staan.

Naast alle mooie prijzen behaalde Myrthe ook nog met haar soloshow een promotie naar de junior top.

30 augustus gaan ze weer hard trainen voor de wedstrijden en kampioenschappen, maar nu eerst genieten van de vakantie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief