Chinese Papierstruik een van de Kroonjuwelen van de tuin in Oudenbosch. FOTO FRANK VAN ANDEL
Chinese Papierstruik een van de Kroonjuwelen van de tuin in Oudenbosch. FOTO FRANK VAN ANDEL (Foto: Frank van Andel)

Speciale extra openstelling van het Arboretum Oudenbosch

  Sport en Vereniging

OUDENBOSCH - Zondag 10 maart is er de tweede extra openstelling van Arboretum Oudenbosch om het voorjaar te proeven.


Het carnaval is jammer genoeg voorbij, maar in Oudenbosch is er zonmdag 10 maart in het Arboretum Oudenbosch weer volop te genieten. Iedereen die de eerste keer op zondag 24 februari heeft gemist krijgt op 10 maart een nieuwe kan. In verband met de verwachtte bloei van o.a. de Sneeuwklokjes is de tuin ook deze zondag extra open voor het publiek. Kom en geniet van het kleurrijke palet van Sneeuwklokjes, Hamamelis, Krokus, Helleborus of Kerstroos, de Chinese Papierstruik. De bezoekers die zondag 24 februari hiervan hebben genoten waren unaniem in hun lof over de tuin en het bloeiende schouwspel.

Exposeren of musiceren in het Arboretum

Al heel wat amateur kunstbeoefenaars en hobbyisten maakten in de afgelopen jaren gebruik van de mogelijk om gratis te exposeren of te musiceren in de tuin of in de gebouwen van het Arboretum. Menig muziekgezelschap heeft in het voorjaar of op een zomerse zondagmiddag een concertje verzorgd in de grot. Behalve onze bezoekers komen daar vaak ook muziekliefhebbers naar luisteren. Exposeren in het groen betekent dat uw kunstwerken in de Theekoepel, het entreegebouw of in de tuin zelf voor alle bezoekers ten toon worden gesteld. Dat voegt voor de bezoeker iets toe aan de rondwandeling in de tuin. Voor de exposant en de musicus is het een uitgelezen gelegenheid om (kleinschalig) naar buiten te treden en soms over het getoonde werk een gesprek aan te gaan met belangstellenden. Voor het komende seizoen is er nog ruimte om te exposeren of musiceren. Het kost u niets. Hebt u of iemand in uw vrienden of familiekring interesse om te musiceren of te exposeren in het Arboretum, mail naar info@arboretumoudenbosch.nl en wij nemen contact met u op. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief