Reis door de historie van Oud Gastel

  Sport en Vereniging
Kinderen Waterpoort.
Kinderen Waterpoort. (Foto: onbekend eigen)

OUD GASTEL - Op zaterdag 15 juni kunt u met paardentram het Oud Gastel van vroeger en nu beleven. In het verleden vervoerde de tram bieten, zand, de post en een enkele reiziger van Roosendaal naar Willemstad en verder.


Op deze dag zijn bezoekers tussen 11 en 17u van harte welkom om op de tram te stappen en kennis te maken met wat Oud Gastel destijds en nu te bieden heeft. De tram rijdt tussen de Markt en Gastels Sfeer, waar u kunt genieten op het terras aan het water en een streekproductenmarkt. Onderweg zijn er stopplekken bij musea en monumenten, het Gastels Speelbos en waterdiertjes scheppen met IVN. U kunt de dag heerlijk afsluiten met een barbecue bij Gastels Sfeer met vlees uit eigen streek. Dit evenement is onderdeel van het Waterpoortweekend.

Kijk voor het complete programma op www.waterpoortweekend.nl.

Waterpoortweekend

Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni zijn er vijf minifestivals met tal van bijzondere activiteiten in Waterpoort, het gebied rondom het Volkerak-Zoommeer. In elke gemeente wordt een unieke kans geboden aan bewoners en toeristen om kennis te maken met de schoonheid, de natuur, het erfgoed en het recreatief aanbod in de streek. Het is een gebied met een gemeenschappelijke geschiedenis op de grens van land en water. Eens aan zee gelegen, nu rondom levendig bevaren binnenwateren. Dus ga erop uit en ontdek Waterpoort! www.waterpoortweekend.nl.

Het Waterpoortweekend wordt aangeboden door gastheren en –vrouwen van Waterpoort, IVN Natuureducatie en Waterpoort.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief