Team F2 super gespeeld.
Team F2 super gespeeld. Foto: Springfield

Laatste korfbalwedstrijden van het veldseizoen zijn in zicht

HOEVEN - Vandaag speelde de F2 een thuis wedstrijd tegen Juliana. Het begin van de wedstrijd ging gelijk goed, de eerste 4 doelpunten vlogen erin. Net voor de rust wist de tegenstander ook nog wat punten te maken, waardoor ze met 7-5 de rust in gingen. Ondanks de warmte bleven de hoofden koel en heeft F2 de eindstand naar 19-9 kunnen brengen! Geweldige wedstrijd!

Ook E1 had een goede wedstrijd. Ze hadden goed getraind en iedereen had er zin in en dat merkte je gelijk! Na de eerste 10 minuten stond het al 0-5 en dat was pas het begin. Er werd goed samengespeeld en door iedereen gescoord en dit eindigde in een 0-24 overwinning!

Komende week en weekend zijn weer voor de meeste teams de laatste wedstrijden, waarbij het elke keer weer spannend is of er kampioeners zijn dit jaar. Heel veel succes allemaal. De korfbalvereniging sluit het seizoen af met het jaarlijkse koppelschottournooi.

Dit jaar is het koppelschottournooi op zaterdag 22 juni waarbij er weer, in koppels, gestreden kan worden om de felbegeerde wisselbeker. Koppels mogen bestaan uit korfballers en niet-korfballers. Kortom iedereen mag meedoen en is welkom. Opgeven kan nog tot 12 juni. Voor meer informatie zie de Facebookpagina van Korfbalvereniging Springfield.