Opening expositie Joop van Rijsbergen

  Sport en Vereniging

OUDENBOSCH - Op zondag 1 september om 14.00 uur bent u van harte welkom aanwezig te zijn bij de opening van de expositie met ingelijst grafiekwerk van Joop van Rijsbergen (1949-2006).


We verzamelen bij eetcafe de Biecht, Markt 52, voor het officiële gedeelte, een drankje en muziek uit vervlogen tijden verzorgd door zanger en gitarist Ivo Manz. Kartrekker bij de oprichting van het Arboretum en voormalig voorzitter van het bestuur van deze stichting, Wim Rennings, heeft Joop goed gekend en zal wat vertellen over deze periode.

Hierna kunt u via het ‘Jooppad’ een bezoek brengen aan de Kunsthal Oudenbosch en op uw gemak de werken bekijken. De expositie is nog de gehele maand september te bezoeken op zondagmiddag en op afspraak. Tijdens de Kunstroute Halderberge op 14 en 15 september is de Kunsthal tevens op zondag open.

Alle werken zijn in beperkte oplage te koop! www.kunsthaloudenbosch.com - Markt 72 - 06-28828234.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief