Muziek in de Bieb Sam Jansen.
Muziek in de Bieb Sam Jansen. (Foto: Yvonne van Egmond)

Muziek in de Bieb in Oudenbosch

  Sport en Vereniging

OUDENBOSCH - In de huiskamer van de bibliotheek klinkt er van tijd tot tijd muziek! VANnU Oudenbosch wil een podium bieden aan talenten uit de regio. Laat zien wat je kunt en doe ervaring op in het musiceren voor publiek.


Kinderconcert op piano

Afgelopen woensdag gaf Sam Jansen een kinderconcert in de bibliotheek VANnU in Oudenbosch. Ruim 20 kinderen kwamen verkleed in hun mooiste kostuums naar de bieb. Zij luisterden ademloos naar de tonen van de Danse Macabre die Sam als een geoefend pianist uit de piano toverde. Een aantal kinderen herkende de melodie als die van het spookslot in de Efteling. Na afloop werd er volop geknutseld en gekleurd. De kinderen gingen met een spookpotje en een spookmandarijn tevreden naar huis.

Zang in de bieb

Op 8 november is het podium aan Lody, die meer en minder bekende liederen zal zingen. Kom dus zeker langs om te luisteren en te genieten van de muziek. De toegang is gratis toegang. Het is fijn als u zich aanmeldt zodat we genoeg kopjes klaar kunnen zetten: oudenbosch@bibliotheekvannu.nl Graag tot ziens in de bibliotheek.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>