Pietengym bij Springfield.
Pietengym bij Springfield. (Foto: Springfield)

Springfield Pietengym en wedstrijden

  Sport en Vereniging

HOEVEN - Afgelopen week mochten alle kinderen van Korfbalvereniging Springfield van de Kangoeroes, F en E voor één dag een echte piet zijn. Ze moesten klimmen en balanceren, ze hebben gedanst en ook nog levend Sinterklaas stratego gespeeld. Alle kinderen hebben heel goed meegedaan en daarmee een pietendiploma en een cadeautje verdiend! Het was een super leuke Pietengym!


De Dames 1 van Korfbalvereniging Springfield hadden afgelopen week hun tweede wedstrijd in het zaalseizoen. Zonder Yvonne en Suus ontbrak er wat PK in de Springfield motor. De andere 9 dames hebben dit meer dan ruimschoots goedgemaakt door snel en efficiënt spel. Spelelementen uit de training vonden ingang in de wedstrijd. Dat was heel leuk om te zien. Af en toe moeten we nog meer controle houden over ons spel, voornamelijk als er veel baldruk wordt uitgeoefend door de tegenstander. Een leuke en sportieve wedstrijd die we hebben gewonnen met het minste verschil (8-9). Dankzij deze overwinning komen we aan de leiding in onze competitie. Volgende week geen wedstrijd, maar woensdag 11 december speel Dames1 een vooruit geschoven wedstrijd om 20u thuis.

Springfield A1 speelde een uitwedstrijd tegen DSV. Omdat ze vorige week met 1 punt verschil hadden verloren, was A1 zeker van plan om deze wedstrijd te winnen. Met een snel spel en mooie kansen wonnen ze de wedstrijd met 3-6!

F1 had een thuiswedstrijd gespeeld. De meiden hadden er veel zin in en begonnen enthousiast aan de wedstrijd. Met veel supporters aan de lijn maakten ze een aantal hele mooie doelpunten en wonnen ze de wedstrijd uiteindelijk met 5-2!

Uitslagen afgelopen weekend

Klimroos VVO4-Springfield 1 8-9

Atilla 1-Springfield 1 31-10

DVS A2-Springfield A1 3-6

Bladella A2-Springfield A2 7-9

MerwedeMultiplaat B3-Springfield B1 7-1

Juliana D2-Springfield D2 4-5

Springfield E1-DeetosSnel E2 6-5

Springfield E2-DSO E2 13-4

Springfield E3-OJC98 E1 11-10

Springfield F1-Ventura Sport F1 5-2

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>