Fanfare St. Caecilia, New Gospel Sensation, Berry Koevoets.
Fanfare St. Caecilia, New Gospel Sensation, Berry Koevoets. (Foto: Organisatie van de avond)

Theaterconcert 'Back to the Roots' spetterend succes

  Sport en Vereniging

HOEVEN - Vrijdagavond 29 november was het volle bak in de Kring in Roosendaal voor het concert van Fanfare St. Caecilia uit Hoeven. Samen met dirigent Caspar Versluis, het gospelkoor New Gospel Sensation, saxefonist Patrick Curfs, het combo onder leiding van Co Vergouwen en presentator Berry Koevoets werd een avondvullend programma gepresenteerd.


Om 20.00 uur werden de gordijnen geopend en werd een schitterend podium zichtbaar met daarop Fanfare St. Caecilia uit Hoeven. Zij openden de avond met de mars Stars and Stripes Forever van de bekende Amerikaanse marsenkoning John Philip Sousa. Natuurlijk werd de fanfare al snel bijgestaan door het combo en de New Gospel Sensation. Al bij hun eerste nummer “To my fathers house” stond de zaal mee te swingen en ging het dak er af. Ook Patrick Curfs gaf op zijn saxofoon een paar spectaculaire solo’s weg. De avond werd een succes waarbij verschillende sferen uit de Amerikaanse stijl voorbij kwamen. Alles werd door Berry Koevoets op ludieke wijze aan elkaar gepraat en natuurlijk liet hij zijn versie van “Liefde voor muziek” horen. We sloten de avond af met de welbekende gospelnummers “Oh Happy Day” en “I will follow him”.

De volle zaal heeft genoten van deze weergave van Back to the Roots.
Voor muziekliefhebbers die deze muzikale avond gemist hebben, kunnen we melden dat u over 2 jaar weer kunt genieten van het 7e concert in de reeks theaterconcerten van Fanfare St. Caecilia Hoeven.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>