Begeleiding statushouders door vrijwilliger.
Begeleiding statushouders door vrijwilliger. (Foto: VluchtelingenWerk Nederland)

Virtueel 'Bakkie doen' met vluchtelingen

  Sport en Vereniging

HALDERBERGE - VluchtelingenWerk in Halderberge heeft vorige week, na een aantal weken op afstand begeleiden, haar deuren weer geopend. Met inachtneming van alle benodigde maatregelen zijn statushouders weer welkom op afspraak met hun post of andere vragen.


Ons enthousiast team van vrijwilligers staat klaar om de nieuwkomers wegwijs te maken in onze samenleving. Bent u ook geïnteresseerd in het begeleiden van statushouders in onze gemeente of denkt u op een andere wijze een bijdrage te kunnen leveren, neem contact op met Vivian Schets op 0165-327215 of kom langs in De Vossenberg, Pagnevaartweg 109 in Oudenbosch. VluchtelingenWerk Halderberge is geopend op dinsdag en vrijdag.

Wereldvluchtelingendag 20 juni
Vorig jaar op Wereldvluchtelingendag organiseerde VluchtelingenWerk Halderberge “een bakkie doen” bij de ingang van de AH in de Wagenhoek. Dit resulteerde in een aantal interessante gesprekken tussen toevallige passanten, statushouders en vrijwilligers van VluchtelingenWerk.

Dit jaar helaas op Wereldvluchtelingendag zaterdag 20 juni geen live ontmoetingen in onze gemeente. In plaats daarvan nodigt VluchtelingenWerk u uit om een virtueel bakkie te doen. Samen koffiedrinken via de livestream. Luister naar verhalen van vluchtelingen en leer meer over bijzondere koffie-rituelen, want koffie verbindt…. ook op afstand.

Zet aanstaande zaterdag een lekker bakje koffie en tune in om 10.00 uur voor deze bijzondere ontmoeting op onze livestream: vluchtelingenwerk.nl/livestream

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>