Repetitie Shantykoor BM in tuin.
Repetitie Shantykoor BM in tuin. Foto: Ries Karreman

Shantykoor De Bossche Maten repeteert in de open lucht

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Ook wij - De Bossche Maten uit Oudenbosch - konden niet meer repeteren i.v.m. corona. Heel vervelend allemaal. Echter gelet op verruiming van de coronaregels zijn wij gelukkig al weer een maand in de lucht. We repeteren safe en weer met veel plezier en passie in de fraaie grote tuin van een van onze leden (Ad D.). Gedurende de laatste malen ook overdekt, Heerlijk onder twee grote partytenten. Wat neerslag kunnen we nu dus ook verdragen, maar we gaan natuurlijk nog voor heerlijk zomerweer gedurende de komende maanden.

Twee optredens hebben we ook al weer deze maand. Een keer in een verzorgingshuis in Zevenbergen (zo mogelijk) en op zaterdagmiddag 22 augustus in de tuin van Basserie Tivoli in Oudenbosch, als onderdeel van een serie "Tivoli Tuinconcerten". Gaarne tot ziens daar, het wordt weer heel gezellig en hart verwarmend!

We zijn dus weer tot leven gekomen. Wel houden we de coronaregels en coronasituatie scherp in de gaten. We zijn thans geheel coronavrij en dat willen we met elkaar graag zo houden. Voor eventuele optredens en boekingen zie steeds onze site: www.debosschematen.nl.

Voor de herfst en winterperiode zoeken we nog een passende, dus grote, repetitieruimte. We hebben goede hoop dat dit gaat lukken.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief