Puitenol heeft een nieuwe grootste boer
Grootste boer Tim van ut Puitenol
Grootste boer Tim van ut Puitenol (Foto: Didi Blommerde-Hermus )

Puitenol heeft een nieuwe grootste boer

  Sport en Vereniging

OUDENBOSCH - Tijdens de digitale opening van het nieuwe carnavalsseizoen werd ook de nieuwe grootste boer onthuld. Vorig jaar carnaval was het laatste jaar van grootste boer Petjûh, dus moest de Stichting Oudenbossche Karnaval op zoek naar een nieuw lid van het vijftal. Er gingen al heel wat speculaties rond in het Puitenol en afgelopen zaterdag was het zover.


Tijdens de livestream werd via het spelletje Wie ben ik de grootste boer onthuld. Na veel vragen van het jeugdviertal bleef uiteindelijk 1 kaartje staan en dat was het plaatje van Tim Blommerde, ofwel grootste boer Tim.

Tim is zeker geen onbekende in het Puitenol. Hij is al heel wat jaren actief in de stichting binnen verschillende commissies en zit ook al een aantal jaren in het bestuur van de S.O.K.

Tim: ‘Toen ik werd gevraagd of ik Petjûh wilde opvolgen als nieuwe grootste boer van het Puitenol, heb ik daar niet heel lang over na hoeven te denken. Het is een fantastisch leuke uitdaging die ik maar al te graag aanga. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de rest van het Vijftal, het nieuwe jeugdviertal en de Boerenraad er de komende jaren een fantastisch (en goed georganiseerd) feest van te maken.
Toen ik ‘Ja’ zei op deze functie wist ik uiteraard nog niet dat het dit jaar nog wel eens een extra grote uitdaging kon gaan worden, gezien het feit dat Corona ook een behoorlijke invloed heeft op het carnavalsfeest, maar daar deins ik niet voor terug. Ik vind het juist leuk om nieuwe dingen op te zetten en juist in moeilijke tijden samen met anderen er toch iets moois van te maken. Gelukkig ken ik de Puitenolse carnavalswereld redelijk goed en daarom weet ik zeker dat we er met z’n allen ook dit jaar weer een mooie carnaval van gaan maken, ook al zal die anders zijn dan anders.’

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>