Algemene leden vergadering op terras en banen van OTC.
Algemene leden vergadering op terras en banen van OTC. Foto: Jose

Tennisclub OTC’34 kiest nieuwe voorzitter

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Een stralende zon, een goed georganiseerd terras waren de achtergrond waartegen OTC’34 het jaar 2020 afsloot en de plannen ontvouwde voor 2021 en latere jaren.

“OTC’34 houdt zijn jaarlijkse Algemene ledenvergadering altijd in de laatste week van januari” aldus Adriaan van Agtmaal de kersverse secretaris van de vereniging. “In januari waren de Corona maatregelen zodanig dat we de ALV als online vergadering hadden moeten houden, maar de noodwet bood ons de kans om deze met 4 maanden uit te stellen naar 26 mei. Gelukkig konden we de vergadering verplaatsen naar ons terras van het nieuwe paviljoen.”

Naast de terugblik op het roerige jaar 2020 en de plannen voor 2021, stonden er een aantal belangrijke bestuurswisselingen op de rol en zou er afscheid worden genomen van een aantal leden die met een lange staat van dienst. Het is veel fijner om dat persoonlijk te doen met de leden dan online.

De belangrijkste wisseling was wel het afscheid van Mario Stolker en benoemen van Tom Huijskens als nieuwe voorzitter. Mario is met 16 jaar een van de langst zittende voorzitters geweest. Hij blijft nog wel actief bij de organisatie van het Bruba 45+ toernooi. Ook werd afscheid genomen van de groundsman Cees de Vugt die meer dan 26 jaar de gravelbanen zo goed heeft onderhouden dat ze in tot de allerbeste gravelbanen van de regio behoorden. Cees wordt opgevolgd door Peter Konings. Ook aftredend bestuurslid Patricia van Unen werd in het zonnetje gezet. Zij zet wel haar werkzaamheden als Competitie leider (VCL) voort in de nieuwe Tennis Commissie. Els Bode, die de ledenadministratie de afgelopen 12 jaar met veel toewijding heeft gerund, nam afscheid. Haar werkzaamheden zijn nu ondergebracht bij het secretariaat.

Nieuwe OTC voorzitter Tom Huijskens (links) bedankt scheidend voorzitter Mario Stolker.


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief