Tractor Peeters
Tractor Peeters (Foto: eigen )

Pullingteam Rocky-Peeters zegt af voor de wedstrijd

  Sport en Vereniging

HOEVEN - Helaas moest afgelopen week het bericht gedaan worden mbt afzegging van deelname bij de laatste competitie wedstrijd in de Farmstock Supersport 4,5 ton topniveau klasse.


Na de turboplof vorig weekend in Halsteren was bij controle van de tractor iets meer schade dan we eerst hadden gedacht. In goed overleg met de teamleden is toen besloten om niet alles op alles te zetten om aan de start te verschijnen en ons te richten op het Nederlands Kampioenschap  dat dit jaar zal plaatsvinden in Assen op zaterdag 6 november 2021.

‘Als’

Afgelopen zaterdag is in Speuld en daarbuiten het woordje “als” heel vaak gevallen, als als als... As is verbrande turf. In uitstekende omstandigheden en een goede sfeer begon de laatste klasse van de dag met een proeftrek van The Mystery, de wedstrijdleiding besloot de Keep Moving Orange iets zwaarder af te stellen. Hierdoor was het voor de Meter Vreter die de tweede proeftrek in deze klasse mocht doen.

Inmiddels was door de wedstrijdjury besloten dat er in deze klasse wel finale zou worden gereden en niet net als de voorgaande klasses floating Finish. Helaas voor team Simply Green sneuvelde er een turbo onderweg, en daarmee sneuvelde ook de titel competitiekampioen.

Great Experience kwam net niet ver genoeg voor een finaleplek, en maakte ook geen kans meer op de titel.

Spannend

Echt spannend tot het einde toe dus.

In de finale was het Red Impact die de leidersvlag liet neerzetten.

Na de fenomenale run van Secret of the Valley kon die bijna 8 meter verschoven worden.

Steel tot Steal eindigde als derde en bij Van Stappust sneuvelde in de finale de turbo.

Hierdoor was Secret of the Valley de winnaar van de dag en werd competitiekampioen door alle schades en afzeggingen.

Competitie eindstand Supersport 4,5 ton Topniveau: 1. Secret of the Valley; 2. Simply Green; 3. Great Experience; 4. Red Impact; 5. Steel to Steal; 6. Peeters; 7. White Shadow; 8. Van Stappust; 9. Up and Down; 10. The Mystery; 11. MeterVreter; 12. Black Magic.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief