Nieuwe trofeeën bij de 41e Hoevense Polderloop
Nieuwe trofeeën bij de 41e Hoevense Polderloop Foto: Hoevense Polderloop

Heel Hoeven helpt bij de 41e Polderloop

Sport en vereniging

HOEVEN - Dinsdag 16 augustus klinkt om 19.30 uur het startschot van de 41e Hoevense Polderloop. Voor het eerst in 3 jaar zonder beperkingen. Ook het animo vanuit de vrijwilligers is groot. “Heel Hoeven helpt!”, vertelt woordvoerder Arnold Augustijn in aanloop naar het regionale loopfestijn.

“Het wordt een stuk drukker bij de start en finish, nu ook de sponsors en goede doelen daar nadrukkelijker aanwezig gaan zijn.” Het aantal vrijwilligers dat daarbij ondersteunt neemt logischerwijs ook toe. “Het vrijwilligersteam is iets uitgebreid en vernieuwd, door toegenomen voorinschrijving liggen de taken ook anders.”

Family Run en Heren 4 km

Nieuw is ook de Family Run, waarbij de kleintjes onder begeleiding zo’n 700 meter afleggen. “ Stukske Brouw wordt dat in het Polderloop team genoemd, we hopen de jeugd daar mee aan te trekken, want vorig jaar mochten we dat juist niet promoten, vanwege de Corona beperkingen van toen” Nieuw is ook dat de heren op 4km als categorie zijn toegevoegd. Er moesten dus ook nieuwe Polderloop trofeeën worden gemaakt. (zie foto)   Meer info op: www.hoevensepolderloop.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief