De tijdelijke Rocky
De tijdelijke Rocky Foto: eigen

Tractorpullingteam Rocky terug van weggeweest

Sport en vereniging

HOEVEN - Deze slogan gaat op voor diverse mededelingen. Als eerste is uw RRR, Rocky’s Razende Reporter, na een gezondheidsbreak weer teruggekeerd en zal vanaf heden de nieuwsbrief en bericht in de Halderbergse Bode weer oppakken om u op de hoogte te houden van nieuws en wedstrijdverslagen.

Helaas is er een klein probleempje m.b.t. het plaatsen van berichten op Facebook. Wij zijn hier volop mee bezig om dit op te lossen en dan kunt u ook op facebook weer de tussentijdse mededelingen en info bekijken en lezen.

Wat ook terug is, is dat er weer een ‘Rocky’ op de baan is! Hans Biemans heeft tijdens Powerweekend Made uitleg gegeven over de ins en outs hiervan, mocht u dit niet hebben gezien dan kunt u dit terugkijken op https://www.youtube.com/watch?v=Mpq4VFIdY94. Ook in deze film ziet u dat het sponsorevent weer terug was na 2 jaar corona prikkelingen en het wedstrijdverslag.

Al met al allemaal mooie ontwikkelingen en positief nieuws en we gaan nog even door daarmee.

Door teamlid Rob van Zoggel is de truck aan de binnenzijde onderhanden genomen. Zo is het slaapvertrek opnieuw geschilderd, zijn er kasten bijgebouwd en kunnen we in de spiegel kijken wie de mooiste van het team is (deze wedstrijd geldt niet in de ochtend). Ook de wipkar zal aan de binnenkant onderhanden genomen gaan worden en voor de oplettende onder u heeft u kunnen zien dat de achterzijde van de wipkar al een update heeft ondergaan. Wat Hans Biemans al aangaf rijdt er gelukkig weer een Rocky op de baan, dit is de Prostock ‘Code Red’ van Geert Aernouts en Vicky Devriese. Beiden zijn enkele weken geleden toegetreden tot ons team en hun kennis en kunde zal ons zeker versterken. Namens het gehele team heel hartelijk welkom.

Op dit moment zijn er 7 van de 10 wedstrijden verreden en hebben wij, al kan ik beter schrijven heeft Geert Aernouts, met de oude Code Red 3 wedstrijden aangehaakt en het mooie aantal van 32 punten behaald. Gezamenlijk strijden we voor resultaat en proberen we telkens de tractor te verbeteren voor een hogere klassering.

Zaterdag staat in de agenda de wedstrijd in het Utrechtse Montfoort. Wij zullen proberen verslag hiervan te doen en anders zal er volgende week een nieuwsbrief verschijnen n.a.v. deze wedstrijd.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief