Jeu de Boules club Middelburg eindigt op eerste plaats

  algemeen

MIDDELBURG - Een van de belangrijkste jeu-de-boules-toernooien speelt zich al 10 jaar af in Breda op de terreinen van Petanqueclub Va-Tout.


Dit Herstaco-toernooi heeft een heel breed deelnemersveld van klassespelers vooral uit het zuiden van Nederland. Zij komen o.a. uit Sint Michielsgestel (Landskampioen en ook een 5e plaats in de Europese finale Eurocup Verenigingskampioenen dat op 3 december in Gersweiler (Duitsland) gespeeld werd). Maar ook Breda, Roosendaal, België, Oudenbosch en Middelburg waren goed vertegenwoordigd met sterke doubletten-teams. Dit belangrijke toernooi werd op 3 verschillende dagen gespeeld vanaf 22 oktober. Per dag worden 4 wedstrijden gespeeld. Er waren twee poules (blauw en groen). In totaal over alle dagen waren er dus 12 wedstrijden gespeeld waarin het Middelburgse Team, bestaande uit Piet Maartense en Fabian Moes, er 11 wonnen. Op 3 december was de laatste wedstrijddag en eindigde dit Middelburgse team op de eerste plaats. Een meesterlijke prestatie op dit 10 jarige Herstaco-toernooi.

l

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>