Afbeelding
Foto: Politie

Politie betrapt meerdere personen op rijden onder invloed in Middelburg

Door: Mura Kuijpers 112 Meldingen

SEROOSKERKE/MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag drie mensen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol in Serooskerke en Middelburg.

Rond 22.30 uur reden agenten over de Wilgenhoekweg in Serooskerke. Ze zagen dat een automobilist geen gordel droeg en wilden hem hierop aanspreken. Toen het raampje van de auto openging roken de agenten echter een alcohollucht. De bestuurder, een 36-jarige man uit Serooskerke, moest blazen en bleek anderhalf keer teveel te hebben gedronken. Na overleg met de Officier van Justitie kreeg de man een rijverbod en een boete. De hoogte van de boete wordt bepaald door de Officier van Justitie.

Daarnaast werden rond 01.15 uur twee snorfietsers op de Schroeweg in Middelburg betrapt. Beide moesten blazen. De ene snorfietser, een 24-jarige Middelburger, blies 300 ug/l, wat aangeeft dat hij ongeveer anderhalve keer teveel had gedronken. Hij krijgt in overleg met Justitie een bekeuring en een rijverbod. De ander, een 19-jarige Middelburger, kwam er minder goed vanaf. Zijn rijbewijs werd ingevorderd, omdat hij 685 ug/l blies en nog beginnend bestuurder is.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief