85-jarige Middelburgse vrouw beroofd van tas

  112 Meldingen,112 Nieuws

MIDDELBURG - Op de Schroeweg in Middelburg is een 85-jarige vrouw uit die plaats beroofd. Dat gebeurde maandagmiddag rond 15.30 uur.


Ter hoogte van Park Veldzigt werd het slachtoffer ingehaald door een jongeman op een fiets. Die deed een greep in de fietsmand van de vrouw en ging er vervolgens met haar handtas vandoor in de richting van de Oude Vlissingseweg.

De vrouw is de jongeman nog achterna gefietst, maar kon hem niet meer achterhalen. Wel werd ze aangesproken door twee jonge dames van een jaar of 20, die getuige waren geweest van het voorval. Zij vingen de Middelburgse op en gaven aan dat de vrouw hen moest noemen als getuige tegen de politie. Ze zouden bij een van de bedrijven werken op Park Veldzigt.

In de handtas zaten, naast wat persoonlijke spulletjes, slechts enkele euro's en een pinpas. De pinpas is meteen geblokkeerd.

De politie is, behalve naar de twee dames die het voorval zagen gebeuren, ook nog op zoek naar andere getuigen die iets hebben gezien, of mensen die het signalement van de dader herkennen in combinatie met de locatie waar een en ander is voorgevallen. De jongeman zat op een normale fiets. Hij had een gemiddelde lengte en een normaal postuur, droeg een donkere jas met capuchon zonder bontkraag en een donkergekleurde broek met een lichte streep over de gehele beenlengte van de broek.

Getuigen kunnen contact opnemen via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via Whats App (06-12207006). Bij contact wordt verzocht het zaaknummer te vermelden, dat is 2019-006068. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief