Foto: Politie

Jonge vrouw slachtoffer van zedenmisdrijf in Middelburg

  112 Meldingen,112 Nieuws

MIDDELBURG - De oproep naar getuigen die de politie dinsdag deed naar een ernstig incident in Middelburg dat zondag plaatsvond, betreft een zedenmisdrijf. Dat heeft de politie woensdag bekendgemaakt.


Bij het zedenmisdrijf, waarvan een jonge vrouw het slachtoffer is geworden, zijn vermoedelijk twee mannen betrokken geweest. Van de verdachten ontbreekt nog ieder spoor.

Voor zover nu bekend hebben twee mannen het slachtoffer tussen 15.00 en 16.15 uur belaagd. Met zijn drieën hebben zij vermoedelijk in de omgeving van de Zusterstraat, de Sint Janstraat, de Nieuwe Haven, de Hoogstraat en de Gortstraat gelopen.

De politie is nog steeds op zoek naar mensen die het drietal in de genoemde straten hebben gezien. Ook heeft de politie grote belangstelling voor camera- of dashcambeelden die tussen 15.00 en 16.15 uur opgenomen zijn in deze straten.

Vanwege de impact die de zaak op het slachtoffer heeft, besloot de politie om eerder niet te spreken over een zedenmisdrijf. De algemene term 'ernstig misdrijf' heeft echter zoveel vragen en onrust veroorzaakt bij burgers, dat na overleg met de officier van justitie besloten is om meer openheid van zaken te geven over de aard van het delict.

Wie de politie kan helpen wordt verzocht contact op te nemen met telefoonnummer 0900-8844 of via het WhatsApp nummer 06-12207006. Liever anoniem bellen? Dat kan ook: 0800-7000. Er kan eventueel ook tipformulier ingevuld worden. Vermeld dan bij deze reactie het zaaknummer 2019005337.


  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief