Logo internetbode.nl/middelburg

Aanhangwagen kantelt in Vlaketunnel

  112 Meldingen

VLAKE - Het verkeer op de A58 in Zeeland had woensdag lange tijd last van een gekantelde aanhangwagen in de Vlaketunnel. Door het ongeluk moest de tunnel worden afgesloten, met een lange file tot gevolg.


Het ongeluk gebeurde rond 11.45 uur in de Vlaketunnel, op de A58 richting Bergen op Zoom. Er zijn geen gewonden gevallen. De automobilist vervoerde op de aanhanger een tractor. Op het moment dat hij de tunnel in reed, raakte hij de macht over het stuur kwijt waardoor de aanhanger kantelde.

Botsing Een achterop komende vrachtwagen zag het incident en week naar rechts uit. Daardoor raakte de truck een voertuig op de linker weghelft. Twee andere voertuigen op de linker weghelft botsten vervolgens tegen de eerste auto aan. Ook hierbij zijn geen gewonden gevallen.

Overlast Het overige wegverkeer ondervond veel overlast van het ongeluk. Vanaf knooppunt De Poel, afslag Kapelle en op de N289 kwamen automobilisten in de file terecht. Rond 14.00 uur was de rommel opgeruimd en de weg weer vrijgegeven.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief