Logo internetbode.nl/middelburg

25 aangiften naar aanleiding van rellen Bloemenbuurt

  112 Meldingen

VLISSINGEN - Er zijn bij de politie zo’n 25 aangiften binnen over de rellen tijdens oud en nieuw in de Bloemenbuurt in Vlissingen.


Het gaat om aangiften van uitgebrande auto’s, vernielingen aan auto’s, diefstal uit auto’s, vernielingen van ruiten, vuurwerk door brievenbussen en pogingen tot het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. De politie verwacht nog meer aangiften op te nemen en roept iedereen ook op het bij schade te doen.

Flyer

Zaterdag verspreiden agenten en de gemeente een flyer in Bloemenbuurt. Daarin vragen ze de bewoners aangifte te doen bij schade en om informatie en beelden door te geven aan de politie.

Bang

Mensen die bang zijn om aangifte te doen kunnen bellen met het team criminele inlichtingen via het tijdelijke telefoonnummer: 06-23874917. De anonimiteit is dan gegarandeerd.

Buurtonderzoek

Gemiddeld zijn er elke dag tien agenten bezig met het onderzoek naar de relschoppers. Er is een groot buurtonderzoek gehouden. Agenten zijn van deur tot deur gegaan in een poging om inlichtingen te krijgen.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief