Logo internetbode.nl/middelburg

Joyrider uit Vlissingen onder invloed van drank en drugs

  112 Meldingen

MIDDELBURG - Een 24-jarige man uit Vlissingen is zondagochtend aangehouden voor joyriden. Daarnaast bleek hij onder invloed te zijn van zowel drank als drugs. De politie kreeg rond 08.25 uur verschillende meldingen binnen dat een personenauto met te hoge snelheid door Vlissingen reed. 

"Vervolgens werd gemeld dat dezelfde auto door de Vlasmarkt in Middelburg reed", meldt de politie. Diverse eenheden gingen daarom op pad om de roekeloze bestuurder te stoppen. "De auto werd al snel aangetroffen op de Nieuwe Vlissingseweg."

Eenmaal aan de kant van de weg bleek zowel de verdachte als de bijrijder onder invloed van alcohol en drugs. "Alleen de bestuurder is aangehouden voor een drugs- en alcoholtest op het bureau. Daar heeft een GGD-arts bloed bij hem afgenomen."

De uitkomst daarvan is nog niet bekend. Intussen blijkt ook dat de eigenaar van het voertuig geen toestemming heeft gegeven aan de verdachte om in zijn auto te rijden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432891175331-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief