Afbeelding
Foto: Guido van der Kroef

Twee verdachten van mishandeling 20-jarige Middelburger blijven langer vastzitten

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

MIDDELBURG - De twee verdachten, die vrijdagnacht zijn aangehouden voor het mishandelen van een 20-jarige Middelburger blijven langer vastzitten. De reden hiervoor is dat het onderzoek nog niet is afgerond. De twee mannen verwondden bij hun aanhouding ook een agente. De mishandeling vond plaats op de Markt.

Een 27-jarige man uit Middelburg trok heel de avond al de aandacht, omdat hij vervelend was tegen de medewerkers van een café aan de Vlasmarkt. Ook bedreigde de man de medewerkers. De uitbater van het café schakelde de politie in. De man werd meegenomen door een vriend en vriendin. 

Even later zagen agenten dat de 27-jarige Middelburger, een man die al op de grond lag, sloeg en schopte. Hierop is de 27-jarige man aangehouden. Uit de verklaring van het 20-jarige slachtoffer had ook een vriend van de 27-jarige man te maken met de mishandeling. Ook deze man is aangehouden door de politie. Een van de agenten raakte gewond bij de aanhouding. Een omstander kreeg ook een tik met een wapenstok. 

Beide verdachten werden overgebracht naar het bureau. Op het bureau wilden de verdachten nergens aan meewerken en beledigden een hulpofficier van justitie. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief