Foto: Beeldbank Middelburg

Weer tal van overtredingen bij derde controle op Arnestein

  112 Meldingen

MIDDELBURG - De gemeente Middelburg, politie, Belastingdienst en andere organisaties en instellingen hebben dinsdag voor de derde keer dit jaar een integrale controle gehouden op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg.


Er zijn zeven bedrijven onderzocht. Daar zijn overtredingen geconstateerd en zaken die meer onderzoek vergen.

Het gaat om meerdere overtredingen van de milieuwetgeving, verkeersovertredingen, vijf zaken waar de Belastingdienst verder onderzoek naar doet, inbeslagname van twee mogelijk gestolen motorblokken en bekeuringen voor auto’s die langs de weg staan geparkeerd waar dat niet mag.

DNA

Ook was er één persoon die zwart werkte en daarom wordt gekort op zijn uitkering en één die zijn DNA moest afstaan. Mensen die een misdrijf zoals een eenvoudige of ernstige mishandeling hebben gepleegd zijn daartoe verplicht.

Ondermijnend

Met de controles willen de instanties misstanden voorkomen en dat iedereen op Arnestein zich houdt aan de wet- en regelgeving. “Het uiteindelijke doel is te komen tot een terrein waar ondermijnende criminaliteit zo veel mogelijk is uitgesloten”, zegt burgemeester Harald Bergmann in een bericht naar aanleiding van de derde controle. “We willen dat Arnestein een gezond bedrijventerrein blijft. Wij gunnen eerlijke bedrijven alle ruimte om te ondernemen op een plek waar ze met trots klanten en gasten kunnen ontvangen. We willen voorkomen dat Arnestein een slechte naam krijgt. Daar heeft iedereen last van.”  


  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief