Foto: Rijnhout Media

20-jarige verdachte Hrieps-overval vandaag voor raadkamer OM

  112 Meldingen

GRIJPSKERKE - Een van de drie verdachten van de woningoverval in Grijpskerke op 12 mei staat vandaag voor de raadkamer. Dat meldt het Openbaar Ministerie Zeeland/West-Brabant op Twitter. De 20-jarige vrouw werd twee weken geleden aangehouden in verband met de overval waarbij een groot deel van de opbrengst van het festival Hrieps werd buitgemaaktDinsdagmiddag werd bekend dat de vrouw 30 dagen langer vast blijft zitten. 


De tweede verdachte werd vorige week aangehouden. Diegene blijft 14 dagen langer vastzitten. Een derde verdachte wordt binnenkort overgeleverd uit België, waar hij is aangehouden.

In de nacht na het festival in mei werd een vrouwelijke bewoner van een huis aan De Keizerstraat in Grijpskerke overvallen door drie gemaskerde mannen. Ze namen de opbrengst van tienduizenden euro's mee. Er raakte niemand gewond.

Tips
Na de overval kwamen er tientallen tips binnen, die onder meer over een Toyota IQ en een grijze auto gingen. Deze auto's waren in Grijpskerke, maar ook in Domburg en Oostkapelle gezien. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>