Twee jongens opgepakt voor beroving

Twee jongens opgepakt voor beroving

  112 Meldingen

GOES - Twee 15-jarige jongens, een Middelburger en Vlissinger, zijn donderdagmiddag aangehouden voor een beroving bij het treinstation in Goes.


De politie kreeg rond 16.15 uur de melding van een beroving op het Stationsplein. Een man zou zijn bestolen van zijn portemonnee. De daders gingen er vandoor. Na een zoektocht in de omgeving hielden agenten twee verdachten aan die voldeden aan het signalement dat het slachtoffer had gegeven. Het duo is overgebracht naar het politiebureau.

Spugen

Bij het cellencomplex weigerde de Vlissingse verdachte uit de auto te komen. 'Ook begon hij met zijn hoofd tegen de ruit van de politieauto te bonken', laat de politie weten. Uiteindelijk is de jongen met meerdere agenten uit de auto gehaald. 

'Onderweg naar de ophoudkamer vond de verdachte het nodig een agente vol in het gezicht te spugen.' Daarop kreeg de verdachte een spuugkap om en is in de cel gezet. De agente heeft aangifte gedaan van mishandeling.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>