Twee jongens (12 en 15) verhoord voor zijdelingse betrokkenheid bij steekincident Markt
Foto: Politie.nl

Twee jongens (12 en 15) verhoord voor zijdelingse betrokkenheid bij steekincident Markt

  112 Meldingen

MIDDELBURG - De laatste twee jongens, die zijdelings betrokken waren bij het steekincident op de Markt op vrijdagavond, zijn verhoord. Het 16-jarige slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis.


De twee jongens van 12 en 15 jaar uit Middelburg kwamen op uitnodiging op het politiebureau om een verklaring af te leggen. Zij waren zijdelings bij het steekincident van de Markt betrokken. Bij het steekincident raakten vrijdagavond twee jongens gewond. Diezelfde avond werden al drie jongens aangehouden. Eén van hen bleek niets met het incident te maken hebben. 

Een 15-jarige jongen, die vrijdagavond gearresteerd werd, is gisteren verhoord. Hij mocht het cellencomplex zaterdagavond verlaten. De 17-jarige jongen, die diezelfde avond gearresteerd werd, zit nog vast. Hij moet komende week voor de rechter-commissaris komen. De twee jongens, die zich zondag meldden, worden verdacht van openlijke geweldpleging. Zij mochten na verhoor het politiebureau verlaten. Het 16-jarige slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6