Foto: Addo Sprangers

Winkel aan Spanjaardstraat overvallen: dader vlucht in grijze Opel Zafira met Belgisch kenteken

  112 Meldingen

MIDDELBURG - Een winkel aan de Spanjaardstraat in Middelburg is zaterdagochtend overvallen. De dader is gevlucht in een grijze Opel Zafira met Belgisch kenteken. Rond 09.20 uur werden de inzittenden van het voertuig aangehouden in Oost-Souburg. 


Rond 08.40 uur kwam er een melding binnen van een overval in een winkel aan de Spanjaardstraat. De politie meldt dat er vermoedelijk niemand gewond is geraakt. 

De dader vluchtte na de overval in een grijze Opel Astra met Belgisch kenteken. De dader zou een licht getinte man van 30 tot 35 jaar oud zijn. Hij is rond de 1.75 meter en heeft een normaal postuur. Volgens het signalement droeg hij een beige regenjas en een spijkerbroek. In de auto zaten nog twee andere inzittenden. 

Rond 09.20 uur zijn in Oost-Souburg in de omgeving van de Spoorstraat drie inzittenden van een Belgische Opel Zafira aangehouden. De mannen zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Hun betrokkenheid bij de overval wordt onderzocht. De auto is in beslag genomen en wordt getakeld. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6