Afbeelding

Bestuurder quad rijdt opzettelijk fietser omver in Westkapelle: Politie zoekt zijn identiteit

Door: Robbert Temmen 112 Meldingen

WESTKAPELLE - Op de Achterweg reed zaterdagmiddag een quad opzettelijk een fietser ondersteboven. De fietser raakte licht gewond. De bestuurder van de quad reed met hoge snelheid door zonder te stoppen. De politie zoekt de identiteit van hem.

Het ongeval gebeurde rond 14.10 uur. Een 50-jarige man uit Vlissingen fietste over de Achterweg richting de Zuidstraat. Er ontstond een verkeersconflict tussen de fietser en de bestuurder van de quad. De quadbestuurder reed daarna opzettelijk de fietser omver, die hierdoor viel. De quad reed daarna met hoge snelheid over het fietspad verder.

Signalement

De politie is een onderzoek gestart naar het incident en is op zoek naar de identiteit van de quadbestuurder. De rode quad heeft een gele kentekenplaat. De bestuurder is een man. Hij droeg een helm, een blauw T-shirt en een blauwe spijkerbroek.

Weet je meer over het ongeval of quad óf ben jij deze bestuurder?

Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2021277644.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief